Держпродспоживслужба інформує
Борщівник Сосновського та методи боротьби з ним
10:09:40 16.04.2025
Знай свої права: куточок покупця має бути в кожному торговельному закладі
16:25:50 11.04.2025
Ящур: ознаки, ризики та заходи запобігання поширенню
16:22:29 10.04.2025
Як підготуватись до свят і уникнути харчових отруєнь?
14:21:21 10.04.2025
Як убезпечити худобу від ящуру при транспортуванні
16:10:16 09.04.2025
Знай свої права: кожен має право на бездимний простір
15:12:02 09.04.2025
Календарна зима 2024-2025 років, відзначилася аномально теплою погодою. На протязі більшої частини зимового періоду перезимівля озимих культур відбувалася за відсутності снігового покриву, в мерзлоталому ґрунті та при незначній сумі від'ємних температури повітря. За такої не типової зими, ризиком для майбутнього врожаю є інфекційний запас грибкових хвороб та шкідників, умови для перезимівлі яких були сприятливими. Ослаблені погодними стресами рослини можуть уражуються кореневими гнилями, найчастіше фузаріозною, септоріозом, борошнистою росою.
14:07:36 08.04.2025
Знай свої права: кожен споживач має право на обслуговування українською мовою
14:03:17 07.04.2025